Primim

Semne bune anul are!…

…Bolnavii care vin la internări la Secţia de oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava privesc cu speranţă şi încredere către viitorul Spital de Oncologie care se construieşte în ritm alert în vecinătate!

Speranţa este legată în primul rând de faptul că în noul spaţiu nu va mai fi aglomeraţia de pe holuri şi din saloane pentru cei care au nevoie de obişnuitele internări de o zi.

La cele arătate se adaugă şi numărul mic de personal faţă de numărul din ce în ce mai mare de bolnavi care au nevoie de servicii de specialitate.

Cu toate aceste probleme, personalul actual îşi face datoria cu profesionalism şi dăruire, în aşa fel încât marea majoritate a pacienţilor să fie mulţumită.

Fiind aproape sfârşitul lui 2023 şi aşteptând cu speranţă anul ce vine, cu încrederea că va aduce semne bune, în numele pacienţilor oncologici adresez mulţumiri medicilor, asistentelor, întregului personal, alături de tradiţionalul „La mulţi ani!”. (Un pacient)

N.red. Un pacient, un cititor al ziarului „Crai nou” care a revenit deunăzi în redacţie, direct de la Oncologie, după o spitalizare de-o zi, unde a reuşit să pună pe un răvaş rândurile de mai sus.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI