Viceprimarul Lucian Harşovschi, după o inspecţie la lucrările de pavaj din municipiu:

Lucrăm cât ne ajută vremea…

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a inspectat lucrările de pavaj din municipiu şi a cerut echipelor care le execută să încerce să aibă mai mult spor, pentru că e luna noiembrie şi nu se ştie cât timp se mai pot efectua asemenea intervenţii.

El a spus că se lucrează la reabilitarea pavajului, se înlocuiesc şi treptele şi se realizează şi accese pentru persoane cu dizabilităţi.

„Lucrăm la aşa-zisele esplanade din municipiul Suceava. Am făcut în Obcini, pe Mărăşeşti, am făcut în zona Orizont acel zid de sprijin chiar în staţie, am făcut la Moldova, în Cuza Vodă I şi acum suntem tot în Burdujeni, în Cuza Vodă II unde lucrăm pe strada Eroilor şi tot aici în zonă şi pe strada Bujorilor” a declarat viceprimarul.

El a explicat că se lucrează abia acum pentru că s-au finalizat actele privind statutul juridic al terenului pe care se intervine şi acesta nu este în cotă indiviză cu locatarii.

În timpul inspecţiei, viceprimarul a găsit o maşină abandonată într-o parcare şi a şi transmis o sesizare către Poliţia Locală să înceapă procedurile de ridicare.

„Lucrăm cât ne ajută vremea. Dacă vremea se strică, vom relua din primăvară” a spus Harşovschi.

El a arătat că localnicii consideră că aceste lucrări sunt necesare. „Sucevenii spun că suntem pe drumul cel bun şi acest lucru contează foarte mult pentru a continua” a conchis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI