La Rădăuţi şi Siret

Proiecţii ale filmului „Libertate”, în prezenţa regizorului

Luni, 20 noiembrie, la Rădăuţi şi Siret vor găzdui proiecţii speciale ale filmului „Libertate”. Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent în sală şi va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu publicul, oferind o experienţă cinematografică unică.

La Siret, proiecţia va avea loc la Centrul Cultural, începând de la ora 18:00. La Rădăuţi, filmul va fi proiectat la Casa de Cultură, începând de la ora 19:00.

„Libertate” prezintă o poveste mai puţin cunoscută din istoria recentă a României. Dintr-un comunicat aflăm că… „filmul” se desfăşoară în Sibiu, în haosul lunii decembrie 1989, când mai mulţi bărbaţi – securişti, militari şi civili – au fost ţinuţi ostatici într-o piscină dezafectată şi acuzaţi că sunt terorişti. În distribuţie, Iulian Postelnicu, Mirela Oprişor, Alex Bogdan, Alexandru Papadopol, Alex Calangiu, Andreea Grămoşteanu, Cuzin Toma, Leonid Doni, Andi Vasluianu, Ştefan Iancu, Ionuţ Caras. (A.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI