Transport agabaritic spre Vama Siret, cu un agregat de 105 tone

 Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că în perioada 6.11.2023 – 15.11.2023 se va desfăşura „un transport cu depăşiri” pe traseul: Agigea– DN39A – DN39 – A4 – DN2A – Giurgeni – Urziceni – DN2 – Adjud – Bacău – A7 – DN2 – Centura Suceava – DN2 – Siret PTF.

Vehiculul transportă un agregat.

Lăţimea maximă a vehiculului este 3 m, masa totală 105,2 tone, lungime 22 m, înălţime 4,65 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic.

CNAIR menţionează că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră. Vehiculul va fi însoţit de autovehicule de însoţire autorizate şi de echipaje ale poliţiei rutiere. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI