În cadrul Concursului Semtex Grand Prix 6

Radu Peţenghea, pompier militar sucevean, medaliat cu aur la categoria Culturism Masters Open

Plutonierul adjutant Radu Peţenghea din cadrul ISU Suceava a fost medaliat cu aur la Concursul Semtex Grand Prix 6 desfăşurat în incinta Casei de Cultură din Suceava în data de 29 octombrie a.c., unde a obţinut locul I la categoria Culturism Masters Open, a anunţat ISU Suceava.

Plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava a precizat că, pentru Radu Peţenghea, sportul a fost şi rămâne un aliat de nădejde, care îi dă puterea de a susţine un efort prelungit în îndeplinirea misiunilor încredinţate pentru salvarea semenilor, a bunurilor acestora şi a mediului, dar şi claritatea de a lua cele mai bune decizii în situaţii limită.

„Felicitări, Radu, încă o dată, pentru performanţele obţinute şi dăruirea de care dai dovadă! Suntem mândri de tine!” a transmis ISU Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI