Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor atenţionează că un fals preot cere bani pentru construirea unei biserici

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a atenţionat, vineri, printr-un comunicat de presă, că, în zona Vatra Dornei, un „şarlatan” care pretinde că este preot solicită sume de bani credincioşilor, pentru construirea unei biserici.

„Vă informăm că în zona municipiului Vatra Dornei şi-a făcut apariţia o persoană care pretinde că este preot, deşi nu aparţine Bisericii Ortodoxe Române sau altei biserici constituite canonic” se arată în comunicat.

Totodată, credincioşii sunt îndemnaţi să nu cadă în capcana unor „oameni lipsiţi de scrupule”.

„Având în vedere faptul că unii credincioşi au primit solicitări de sprijin financiar din partea acestui pseudopreot, Daniel Candrescu, pentru construirea unei biserici, vă adresăm îndemnul părintesc de a nu cădea în capcana unor oameni şarlatani, lipsiţi de scrupule” se mai arată în comunicat. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI