Grav accident rutier, cu doi răniţi la Rădăuţi

> O fată a rămas încarcerată în maşina care a intrat în peretele unei case

Două persoane, un bărbat şi o fată, au suferit răni, vineri dimineaţa, într-un accident rutier în municipiul Rădăuţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, după care a lovit peretele unei locuinţe particulare, degradându-l.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi, cu o autospecială pentru descarcerare; partea medicală a fost asigurată de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, cu două echipaje.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv un bărbat în vârstă de 41 de ani şi o minoră în vârstă de 14 ani. Primul a rămas blocat în maşină, iar minora a fost găsită încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Ambii, conştienţi şi cooperanţi, au fost extraşi în siguranţă de pompierii militari şi preluaţi de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Acestea au stabilizat victimele, iar apoi le-au transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI