La Primăria Suceava

Întâlnire între Ion Lungu şi consilierul politic Alexandra Shema de la Ambasada SUA

> Reprezentanta SUA a fost interesată de situaţia geopolitică zonală, de colaborarea sucevenilor cu minoritatea ucraineană şi de relaţia cu Ucraina

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a avut, marţi, la sediul municipalităţii, o întâlnire cu reprezentanta Ambasadei SUA în România Alexandra Shema, consilier politic.

Potrivit unei informări puse la dispoziţie de edilul-şef, a efectuat reprezentantei Ambasadei SUA o prezentare a municipiului şi a proiectelor aflate în derulare, cu fonduri proprii şi europene.

Aflăm că Alexandra Shema a fost interesată şi de funcţionarea Consiliului Local.

În cadrul întâlnirii, reprezentanta SUA a fost interesată cum este percepută situaţia geopolitică din zonă, cum se desfăşoară colaborarea cu minoritatea ucraineană şi care este relaţia cu Ucraina.

„Am subliniat buna colaborarea cu minoritatea ucraineană şi colaborarea noastră cu oraşul înfrăţit Cernăuţi. Am discutat şi de înfrăţirea oraşului Suceava cu oraşul american Lansing din Michigan. A fost discuţie cordială!” ne-a transmis Ion Lungu. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI