Suceava

S-a furat preşul de la intrarea într-o sală de jocuri

> Lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale se ocupă de identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului

Ce se mai fură pe la noi?…

Uite că un preş al unei săli de jocuri a „dispărut” duminică.

Potrivit datelor din anchetă, duminică seara, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de managerul unei firme de pe Calea Unirii că, în cursul serii, o persoană a sustras un preş ce era pus la uscat pe gardul din faţa societăţii.

Poliţiştii au stabilit că duminică, în jurul orei 18:30, operatoarea de serviciu a sălii de jocuri a spălat preşul de la intrare şi l-a pus la uscat pe gardul metalic din faţa societăţii. După 5 minute a ieşit din sala de jocuri să-l ia, dar… ia-l de unde nu-i.

Prejudiciul a fost estimat la 300 de lei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale în vederea identificării autorului şi pentru recuperarea prejudiciului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI