Dan Ioan Cuşnir:

Gheorghe Flutur şi Ion Lungu sunt cei care i-au ajutat în carieră pe George Simion (AUR) şi Andrei Nesculescu (SOS), iar acum organizează miting prin care să stăvilească extremismul

 Preşedintele executiv al Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cuşnir, a constatat că liderii liberali suceveni Gheorghe Flutur şi Ion Lungu sunt cei care i-au ajutat pe George Simion, liderul AUR, şi Andrei Nesculescu, liderul SOS Suceava, să crească, iar acum organizează miting prin care să stăvilească extremismul pe care chiar ei l-au cultivat.

Într-un comunicat de presă, Dan Ioan Cuşnir transmite că acum se clarifică anumite lucruri legate de liderii liberali suceveni şi cei care îi contestă şi pe care ei îi încadrează în zona „extremismului”.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Până duminică 28.01.2024 nu înţelegeam ce îi uneşte pe Lungu Ion şi pe Flutur Gheorghe în afară de impotenţă administrativă, impotenţă care a făcut ca atât municipiul, cât şi judeţul Suceava să fie în coada clasamentelor naţionale la investiţii, calitatea vieţii, salariul mediu, infrastructură, etc.

Duminică, 28.01.2024 „bărbatul” Flutur Gheorghe urla la un microfon către George Simion de care îl despărţeau două rânduri de garduri, o armată de jandarmi pe Esplanada Casei de Cultură şi încă 7 jandarmi care stăteau în jurul „bărbatului”.

După ce a urlat câteva secunde la microfon, „bărbatul” Flutur Gheorghe şi-a abandonat colegii de partid în faţa Casei de Cultură şi „a fost extras” cu o maşină care îl aştepta cu motorul pornit. S-a comportat exact ca un copil care sună la soneria unui apartament şi fuge.

Am aflat din presă că relaţia dintre Flutur Gheorghe şi PNL/PDL pe de o parte, şi George Simion şi AUR de cealaltă parte nu a început zilele acestea, ci este una veche, trainică.

În data de 27.11.2012, doamna Sanda Maria Ardelean, fost deputat PDL în partidul lui Flutur Gheorghe şi actual Consilier Local PNL Suceava a semnat, în numele partidului, „Pactul pentru Basarabia” împreună cu Platforma Civică „Acţiunea 2012” a lui George Simion.

În perioada 7-15.06.2014, aceeaşi doamnă Sanda Maria Ardelean, fost deputat PDL în partidul lui Flutur Gheorghe şi actual Consilier Local PNL Suceava a organizat „Şcoala de cultură şi afirmare românească” împreună cu „Platforma Unionistă Acţiunea 2012” a lui George Simion.

Şi mai emoţionant este faptul că în data de 09.03.2018, perioadă în care Flutur Gheorghe era Preşedinte, Consiliul Judeţean Suceava i-a organizat lui George Simion lansarea cărţii „Blocaţi în Labirint”.

Suspectăm că inspiraţi de titlul cărţii „Blocaţi în Labirint”, Flutur Gheorghe a blocat Bucovina şi judeţul Suceava, iar Lungu Ion a blocat Municipiul Suceava.

În ceea ce îl priveşte pe Lungu Ion, acesta este cel care a pus „prima cărămidă a carierei politice” a lui Andrei Nesculescu, reprezentantul Dianei Şoşoacă şi a partidului SOS România în Suceava.

Iată ce au în comun Flutur Gheorghe şi Lungu Ion: i-au descoperit şi i-au ajutat să crească pe George Simion şi pe Clovnul Andrei Nesculescu. Au „mâna bună” la oameni, i-au descoperit, cu mult înaintea noastră, i-au ajutat să crească şi acum tot ei se plâng că au apărut extremiştii.

Domnul Daniel Cadariu, senator PNL Suceava, ne ameninţa ieri că dacă îl atacăm pe Flutur Gheorghe, atentăm la „drumul European al României”. Cum poate Flutur Gheorghe să aibă o minimă influenţă asupra drumului European al României atâta timp cât nu a fost în stare să influenţeze în bine, în peste 20 de ani nici măcar drumul European al Judeţului Suceava, Suceava fiind al doilea cel mai sărac judeţ din ţară şi cu cei mai mulţi locuitori fugiţi la muncă în străinătate?

Cu surprindere aflăm că PNL Suceava organizează duminică 04.02.2024 un protest pentru normalitate şi împotriva extremismului. Am ajuns să o vedem şi pe asta. Cei care ne conduc de prea mulţi ani, să protesteze faţă de deciziile şi politicile publice pe care ei le-au pus în aplicare în municipiul şi în judeţul Suceava şi care au dus la creşterea extremismului. Când credeam că le-am văzut pe toate, ne cheamă la un miting împotriva extremismului acelaşi Flutur Gheorghe care, în 2004, a intrat în Consiliul Judeţean Suceava cu sloganul „afară cu şobolanii roşii din CJ Suceava!”. Cel care îi numea pe angajaţii din Consiliul Judeţean şobolani, acum se erijează în port drapelul normalităţii!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI