Amendă de 60.000 de lei unei firme care extrăgea pietriş şi nisip din albia râului Suceava fără avize

Garda de Mediu Suceava a anunţat că a aplicat o amendă de 60.000 de lei unei firme care extrăgea pietriş şi nisip din albia râului Suceava.

Astfel, în urma unui control efectuat împreună cu reprezentanţi ai Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Gălăneşti şi inspectori din cadrul SGA Suceava la o societate ce are ca obiect de activitate extracţia pietrişului şi nisipului, s-a constatat efectuarea de extrageri de agregate minerale din albia râului Suceava, pe raza localităţii Frătăuţii Vechi, fără acte de reglementare pe linie de mediu şi ape.

Societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 60.000 lei, în baza prevederilor OUG nr. 195/2005 privind protecţia mediului.

Totodată, în cauză au fost stabilite măsuri cu termene de realizare în vederea remedierii deficienţelor constatate. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI