Ministrul Transporturilor, nemulţumit de ritmul de realizare a studiului de fezabilitate la Autostrada Nordului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat recent la sediul PSD Suceava, că este nemulţumit de modul în care realizează studiul de fezabilitate la autostrada A 14 (Autostrada Nordului).

„Sunt nemulţumit de cum se realizează studiul de fezabilitate. O să vedem… Este un termen în septembrie pentru studiul acesta de fezabilitate. Nu se ţin de acesta să ştiţi că sunt foarte hotărât, aşa cum am făcut şi în alte părţi, să reziliez contractul şi să mergem cu cineva care vrea să facă” a spus ministrul.

El a dat ca exemplu situaţia de la Timişoara, pe varianta ocolitoare, unde era o firmă italiană care într-un an de zile „a făcut progres” pe centura Timişoarei de 2%.

„Am reziliat contractul, a câştigat aceeaşi companie care face A7, compania românească, şi în momentul acesta este la 85%, iar în iulie se va circula” a spus Grindeanu.

El a arătat că, la fel, dacă cei care lucrează la studiul de fezabilitate la A 14 nu se ţin de treabă, va rezilia contractul şi îi va include pe „lista neagră”.

„Cât timp sunt în această funcţie nu am nicio problemă în a rezilia şi a găsi oameni care se ţin de treabă. Şi mai mult decât atât, vor fi trecuţi pe listă neagră şi nu vor câştiga niciun contract finanţat în România din fonduri europene. Asta înseamnă când treci pe listă neagră” a mai declarat Sorin Grindeanu. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI