În Suceava

Pubelele pentru adunarea deşeurilor de la cele 5.800 de locuinţe la curte sunt înlocuite

> „În perioada următoare, la toate casele din oraşul nostru vor fi distribuite noi pubele” informează primarul Ion Lungu

 Primarul Ion Lungu face cunoscut că, începând cu data de 15 mai, cele 5.800 de case de pe raza municipiului Suceava vor primi noi recipiente pentru colectarea resturilor menajere rezultate din gospodării. Acesta deoarece, conform contractului semnat cu Primăria Suceava, „o dată la 5 ani de zile, operatorul de salubritate este obligat să înlocuiască pubelele”. Astfel, lucrătorii prestatorului serviciului de colectare şi transport vor ridica pubelele de 120 de litri, colorate în negru şi galben. În locul acestora, sucevenii care locuiesc la curte vor fi dotaţi cu recipiente negre pentru fracţia uscată şi recipiente albastre pentru fracţia umedă.

„Deci, în perioada următoare, la toate casele din oraşul nostru vor fi distribuite noi pubele, în conformitate cu contractul de salubritate” a precizat Ion Lungu.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI