Accident la Suceviţa, cu patru copii răniţi

Cinci persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident produs pe raza localităţii Suceviţa.

Potrivit anchetei poliţiştilor, miercuri, la ora 13:40, o femeie din Voitinel conducea un autoturism Hyundai Santa Fe pe DN 17A, pe raza localităţii Suceviţa, având direcţia de deplasare spre Pasul Palma.

La un moment dat, într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, femeia a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorei auto, cât şi a patru copii minori ai săi, cu care sa afla în autoturism. Cu toţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind răniţi uşor, fără a rămâne internaţi.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI