Autorizaţie de construire a reţelei de gaz natural pentru comunele Vadu Moldovei şi Preuteşti

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că a semnat autorizaţia de construire pentru înfiinţarea reţelei de gaz metan în comunele Vadu Moldovei şi Preuteşti.

Potrivit acestuia, este vorba de o reţea de 124,7 km, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 36 de luni.

Prin proiect se prevede şi construirea unei staţii de reducere a presiunii (SRM) pentru reducerea presiunii de la 40 de bari la 6 bari, respectiv trecerea gazului natural din magistrală într-o reţea secundară de consumatori.

Gheorghe Flutur a reamintit că, în judeţul Suceava, 59 de primarii au astfel de proiecte pentru aducţiunea de gaz metan. Primele lucrări au început deja la Adâncata, urmând celelalte localităţi.

„Marele câştig mare este că populaţia va avea sursă alternativă de încălzire” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI