Deputatul Angelica Fădor şi senatorul Daniel Cadariu, alături de primari liberali la semnarea unor contracte de peste 220 de milioane de lei pentru proiecte de dezvoltare şi modernizare

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a anunţat, marţi, investiţii majore în infrastructura locală din judeţ.

Ea a spus că marţi, la Bucureşti, o echipă formată din deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, senatorul Daniel Cadariu, împreună cu primarii din cinci localităţi sucevene – Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Calafindeşti, Fântâna Mare şi Rădăşeni – a participat la semnarea unor contracte vitale pentru dezvoltarea infrastructurii din aceste comunităţi.

Aflăm că prin intermediul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, cei cinci primari liberali au reuşit să atragă fonduri în valoare de peste 220 de milioane de lei pentru diverse proiecte de modernizare şi dezvoltare.

Astfel, la Broşteni se vor reabilita şi moderniza cu 14 milioane de lei drumuri de interes local din oraş.

La Câmpulung Moldovenesc, vor fi reabilitate şi modernizate străzi din municipiu pentru care suma alocată este de 8 milioane lei.

La Calafindeşti, cu 16,5 milioane de lei se va realiza extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare.

Cea mai mare sumă, 102,7 milioane de lei, a fost contractată pentru construirea reţelei inteligente de transport şi distribuţie a gazelor naturale în comunele Fântâna Mare, Boroaia şi Bogdăneşti.

Un proiect similar, de construire a reţelei inteligente de distribuţie a gazelor naturale în comunele Rădăşeni şi Cornu Luncii a primit suma de 80,6 milioane lei.

„Aceste investiţii majore vor contribui semnificativ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în aceste comunităţi, prin asigurarea unor servicii esenţiale şi modernizarea infrastructurii locale” a spus Angelica Fădor.

Deputatul PNL sucevean a transmis felicitări tuturor primarilor pentru eforturile lor în slujba dezvoltării comunităţilor locale şi a subliniat importanţa colaborării între administraţia centrală şi cea locală pentru implementarea cu succes a acestor proiecte. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI