Primarul din Brodina spune că se alătură echipei PNL Suceava

Primarul independent al comunei Brodina, Vasile Uhliuc, a anunţat, ieri, că se va alătura echipei PNL Suceava.

„Peste puţin timp intrăm în anul 2024, un moment foarte important din punct de vedere electoral de care depinde şi viitorul localităţii noastre. Doresc să-mi anunţ intenţia mea de a candida pentru funcţia de primar anul viitor din partea PNL. Va fi de fapt revenirea mea în echipa liberală unde am activat o bună bucată de vreme. Acest anunţ îl fac pentru concetăţenii mei în primul rând” se arată într-o declaraţie de presă a primarului din Brodina.

De menţionat este că în această săptămână au mai anunţat că vor candida din partea PNL la alegerile de anul viitor primarul din Broşteni, ales din partea Pro România, dar şi primarii PMP din Marginea şi Frătăuţii Noi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI