Fără să fie impuse restricţii de trafic

Strat de zăpadă frământată pe mai multe sectoare de drum din judeţ

În judeţul Suceava, ieri-dimineaţă, se circula în condiţii „de iarnă”, acţionându-se cu utilaje pentru deszăpezire, carosabilul fiind acoperit parţial cu zăpadă pe mai multe tronsoane de drum, dar fără a fi impuse restricţii de trafic.

Potrivit DRDP Iaşi, pe mai multe sectoare de drum din judeţ era strat de zăpadă frământată de 1 – 3 cm.

Aflăm că pe timpul nopţii, echipele de deszăpezire ale DRDP Iaşi au acţionat fără întrerupere pentru asigurarea circulaţiei şi au răspândit material antiderapant, pe toate sectoarele din administrare.

Astfel, SDN Câmpulung Moldovenesc a acţionat cu 30 autoutilaje şi s-au răspândit 522 de tone de material antiderapant, iar SDN Suceava cu 44 autoutilaje, fiind răsândite 789 de tone de material antiderapant.

Judeţul Suceava rămânea în continuare sub atenţionare cod galben de ninsori, vânt, polei şi viscol, situaţie în care DRDP Iaşi recomanda conducătorilor auto să circule cu maximă prudenţă şi cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI