Un bărbat din Frasin a ucis câinele vecinei

> Bărbatul a ajuns în arest

Un bărbat din oraşul Frasin a ajuns, marţi, în arestul IPJ Suceava, fiind acuzat de uciderea unui câine.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu, un bărbat din Frasin a reclamat în 21 iunie poliţiştilor din cadrul IPJ Suceava că un alt bărbat din localitate a ucis un câine.

În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal efectuând cercetări sub aspectul infracţiunii „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 20 septembrie, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului care a ucis animalul, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările au stabilit că în data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, „agresorul a luat de pe drumul public din faţa locuinţei sale un exemplar canin aparţinând unei vecine, l-a târât până în curtea locuinţei sale, unde l-a ucis prin acte de cruzime, respectiv prin aplicarea mai multor lovituri cu un obiect contondent, dar şi un obiect înţepător”.

Agresorul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava, cercetările fiind continuate, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI