Pe DN 2, la Grăniceşti

Tânăr cu permisul suspendat, urmărit după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Un tânăr de 19 ani este cercetat penal după ce a condus o maşină, deşi avea permisul suspendat, şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor, fiind necesară urmărirea lui.

Poliţia Judeţeană Suceava a precizat că miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti ce acţiona pe DN 2, pe raza comunei Grăniceşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune, acesta fiind blocat la ieşirea din comuna Grăniceşti.

„Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti ca fiind un tânăr de 19 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat în perioada 12.04.2018 – 10.07.2018” a menţionat Poliţia Suceava.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, dosar ce va fi soluţionat procedural. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI