În luna iunie, la Spitalul Judeţean

Posturile de director de îngrijiri medicale şi de director financiar-contabil, scoase la concurs

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat că în a doua parte a lunii iunie va fi organizat concursul pentru ocuparea posturilor de director de îngrijiri medicale şi de director financiar-contabil din cadrul instituţiei.

Rîmbu a spus că mandatul de 3 ani al directorului de îngrijiri medicale, Doina Chirap, şi al directorului financiar-contabil, Constantin Boliacu, se încheie la mijlocul lunii iunie.

El a precizat că până la sfârşitul lunii mai se va desfăşura şi concursul pentru ocuparea funcţiei de medic-şef al Secţiei de Neurochirurgie şi a două posturi vacante de medic în specialitatea de obstetrică-ginecologie şi de psihiatrie, fiind efectuate demersuri către Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi pentru desemnarea membrilor comisiei de examen.

Rîmbu a menţionat că recent a fost ocupat prin concurs şi un post de inginer de sistem în cadrul Serviciului de management al calităţii serviciilor medicale. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI