Se redeschide cafeneaua studenţească din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava

USV_Book_Cafe_1Cafeneaua studenţească din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava se redeschide după ce timp de un semestru a fost închisă din lipsă de personal.

USV Book Cafe, aflată la parterul corpului D al instituţiei de învăţământ superior, s-a deschis în data de 7 octombrie 2013 şi a funcţionat până la finele anului universitar 2013-2014. După un semestru din anul universitar în curs, timp în care cafeneaua studenţească nu a putut fi frecventată, conducerea USV a decis ca din prima zi a semestrului al II-lea să redeschidă localul.

Astfel, de luni, 23 februarie, atât studenţii, profesorii, cât şi sucevenii care doresc să se întâlnească într-un cadru plăcut pentru a citi şi socializa au la dispoziţie cafeneaua universitară ce este deschisă de luni până vineri, între orele 8.00-16.00.

Proiectul USV Book Cafe este dezvoltat în colaborare cu Alexandria Librării, fiind o cafenea-librărie în care cei care îi trec pragul au posibilitatea de a consuma diferite produse şi de a se delecta cu ultimele apariţii editoriale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: