Se redeschide cafeneaua studenţească din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava

USV_Book_Cafe_1Cafeneaua studenţească din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava se redeschide după ce timp de un semestru a fost închisă din lipsă de personal.

USV Book Cafe, aflată la parterul corpului D al instituţiei de învăţământ superior, s-a deschis în data de 7 octombrie 2013 şi a funcţionat până la finele anului universitar 2013-2014. După un semestru din anul universitar în curs, timp în care cafeneaua studenţească nu a putut fi frecventată, conducerea USV a decis ca din prima zi a semestrului al II-lea să redeschidă localul.

Astfel, de luni, 23 februarie, atât studenţii, profesorii, cât şi sucevenii care doresc să se întâlnească într-un cadru plăcut pentru a citi şi socializa au la dispoziţie cafeneaua universitară ce este deschisă de luni până vineri, între orele 8.00-16.00.

Proiectul USV Book Cafe este dezvoltat în colaborare cu Alexandria Librării, fiind o cafenea-librărie în care cei care îi trec pragul au posibilitatea de a consuma diferite produse şi de a se delecta cu ultimele apariţii editoriale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI