Crimă organizată

Suceveni anchetați pentru aruncarea pe piață a 600 de bancnote false a câte 50 de euro

Ieri dimineață, potrivit Centrului de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Suceava au efectuat în municipiul Suceava 4 percheziții la persoane bănuite de punerea în circulație a 31 de bancnote contrafăcute, din cupiură de 50 de euro.
 

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Suceava au efectuat cercetări, începând cu luna februarie a.c., față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, pentru comiterea infracțiunilor de punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune. Polițiștii îl bănuiesc pe unul dintre bărbați că, în perioada 6 – 9 februarie a.c., ar fi pus în circulație 31 de bancnote contrafăcute, din cupiură de 50 de euro, pe care le-ar fi plasat la mai multe persoane, achiziționând de la acestea telefoane mobile. Banii falși ar proveni de la un bărbat care, la sfârșitul lunii ianuarie a.c., ar fi intrat în posesia sumei de 3.000 de euro, în bancnote contrafăcute, din cupiură de 50 de euro, și care ar fi apelat la persoane din anturajul său pentru a le pune în circulație. Cele 31 de bancnote au fost ridicate de polițiști pentru cercetări. Cei patru bărbați au fost conduși la sediul BCCO Suceava pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI