Constantin Gheorghe „Suceavă” va fi șeful interimar al arbitrilor din România

Fostul arbitru Constantin Gheorghe, cunoscut în lumea fotbalului sub apelativul „Costică Suceavă”, va asigura interimatul Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce șeful „fluierașilor” din țara noastră, Vasile Avram, a fost reținut de DNA și suspendat din funcție de președintele FRF, Mircea Sandu.
 

Constantin Gheorghe

La 24 de ore de la percheziția făcută sâmbătă de DNA, la sediul CCA, și reținerea lui Vasile Avram și a lui Florin Țerbea, Federația Română de Fotbal a remis, ieri, un comunicat în care a anunțat că-i suspendă din funcții pe cei doi membri ai Comitetului Executiv, iar pe Avram și de la conducerea CCA. În anunțul semnat de Mircea Sandu se mai precizează că prerogativele de șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor vor fi preluate de ceilalți membri ai CCA. Mai exact, vicepreședintele Constantin Gheorghe este cel care se va ocupa de interimatul din fruntea arbitrilor. Contestat imediat de Gigi Becali: „Cum să-l pui pe Costică «Suceavă» !? O să distrugă tot omul ăsta !” La câteva minute după aflarea veștii cu privire la cine va asigura interimatul la șefia CCA, Gigi Becali a avut un atac dur la adresa lui Constantin Gheorghe. „Noi, patronii, suntem niște marionete, măscărici, păcălici și papagali. Nu conducem destinele fotbalului, cum ar fi normal. Cum să-l pui pe Costică «Suceavă»!? Păi ăla e cel mai, cel mai, cel mai, cel mai… I-am dat afară pe Huzu și pe Crăciunescu, care au fost oameni corecți, și îl punem pe «Suceavă». O să distrugă tot omul ăsta! Mă mir cum de nu știe Mircea Sandu de ce îi poate pielea lui Costică din Suceava…”, a spus Becali la GSP TV.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI