Handbal feminin, juniori III

Niciun punct pentru echipa LPS Suceava la turneul semifinal

 

Timp de trei zile, la sfârși-tul săptămânii trecute, la Corabia (județul Olt), au avut loc meciurile din cadrul grupei a II-a a turneului semifinal al Campionatului Național de handbal feminin pentru juniori III. Formația Liceului cu Program Sportiv din Suceava a avut ca adversare, pe rând, echipele CSȘ Târgu Neamț, CSȘ Galați, CS Sc 181 SSP București și Dolchimex Caracal.
Deși s-au străduit, elevele profesorului Ilie Pîțu au pierdut toate cele patru partide disputate.
„Singurul meci echilibrat, care ne-a și schimbat de altfel ordinea de zi, a fost primul, cel cu CSȘ Târgu Neamț. Jucătoarele noastre s-au străduit, dar nu au putut depăși o formație puternică, cu talie deosebită. Am pierdut la diferență de trei goluri și apoi am considerat că este bine să folosim toate sportivele din lot pentru a acumula experiență competițională, deoarece oricum nu mai aveam nicio șansă de calificare. Sper ca aceste patru meciuri să le prindă bine jucătoarelor noastre și în sezonul viitor să facă mai mult”, a declarat antrenorul echipei de handbal feminin juniori III a LPS Suceava, Ilie Pîțu.
Din formația suceveană au făcut parte sportivele: Diana Ivanov, Andreea Petroneac, Oana Polocoșer, Estera Polocoșer, Anca Polocoșer, Bianca Porohniuc, Iulia Faig, Maria Pintilei, Raluca Băncescu, Lavinia Gafencu și Roxana Sava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI