Handbal

Vindecarea lui Mădălin Țuțu este în grafic

La mijlocul lunii august, handbalistul de la CS Bucovina se va însura… într-un picior

La începutul lunii august, Mădălin Țuțu va pleca din nou la Clinica de Ortopedie din Timișoara pentru a-și regla mecanismele metalice ce-l ajută să-și vindece tibia și peroneul rupte în luna mai, în turul finalei Challange Cup de la Reșița.

 

Procedura se va face, se pare, fără intervenție chirurgicală, care va fi însă necesară peste circa două luni, când șeful clinicii, care l-a și operat, îi va scoate jucătorului sucevean placa introdusă atunci în piciorul drept.
„Vindecarea lui Mădălin este în grafic. El se reface conform așteptărilor și, așa cum s-a estimat după accidentare, se pare că oasele se vor vindeca în 6 luni. Mai grea va fi recuperarea de după. Va trebui să strângă din dinți, să rabde durerea și, în funcție de cât de mult își va dori să mai joace, va reveni în teren”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.
Refacerea lui Țuțu este o veste bună pentru iubitorii handbalului sucevean, la fel de bună ca și cea că, peste trei săptămâni, interul stânga al CS Suceava se însoară. Nunta interului stâng al CS Suceava va avea loc la mijlocul lunii august, dată care a fost planificată înainte de nefericita accidentare. Mădălin va fi un ginerică frumos și fericit, chiar și „într-un picior”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI