Ploile torențiale lovesc comuna Moldovița

În satul Demăcușa, 50 de locuințe au rămas izolate prin ruperea unui drum comunal
> Au fost inundate 20 de curți și anexe
În urma ploilor torențiale produse în județ ieri, în intervalul orar 12,30 – 13,20, drumul comunal Moldovița – Demacușa a fost rupt la kilometrul 3 și 3+500 m (în interiorul comunei Moldo-vița), rămânând izolate 50 de locuințe, cu aproximativ 200 locuitori.
 

În satul Dămacușa au fost inundate 20 de gospodării, apa intrând în curți și anexe, fără a pătrunde în locuințe. Au fost inundate și colmatate 15 fân-tâni și luate de ape două po-duri din lemn, care făceau le-gătura între drumul comunal și locuințe. Și centrul comunei Moldo-vița a fost afectat, fiind inundate 5 curți, fără ca apa să pătrundă în imobile. La fața locului s-au deplasat factorii de decizie locali, care au dispus intervenția cu utilaje proprii pentru remedierea situației.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI