Monden

> Salma Hayek (39 de ani) a donat bani în contul unor organizații umanitare care ajută femeile victime ale violenței domestice din țara sa natală, Mexic. Actrița, nominalizată la Oscar în 2002 pentru rolul din filmul Frida, a donat 25.000 de dolari unui adăpost destinat femeilor victime ale violenței domestice din Coatzacoalcos, locul în care s-a născut. Frumoasa actriță, stabilită la Los Angeles, a mai donat, cu o zi înainte, 50.000 de dolari unei organizații pentru protecția femeilor din Monterrey. „Nici o femeie nu trebuie să treacă prin astfel de momente groaznice”, a declarat ea în cadrul unei conferințe de presă organizată la Ciudad de Mexico.
 

> Somnul – secretul frumuseții. Jennifer Lopez este adepta „tratamentului” prin somn pentru frumusețe, susținând că secretul frumuseții este strâns legat de perioada pe care fiecare și-o petrece în lumea viselor. J-Lo afirmă că regimul ei de frumusețe este foarte simplu și ține în exclusivitate de somn. „Somnul este arma mea pentru frumusețe. Încerc mereu să dorm cel puțin opt ore pe noapte. Cred că rețeta completă de frumusețe ar fi compusă din somn, apă și o soluție bună pentru demachiat”, a declarat ea. > Riscurile meseriei. Kelly Osbourne a criticat-o pe Sienna Miller, care s-a plâns de faptul că e mereu înconjurată de paparazzi. La începutul acestei săptămâni, Sienna a declarat că se va adresa, în scris, premierului Tony Blair, pentru a-l determina să inițieze o lege care să interzică fotografierea persoanelor publice. Kelly spune că nu înțelege de ce ar fi Sienna deranjată de paparazzi pentru că de multe ori a auzit-o vorbind, în public, despre problemele ei personale. „Dacă tu ai ales să fii celebru, nu te mai plânge! Într-un fel, o înțeleg, pentru că a avut o mulțime de probleme și-mi pare rău pentru ea. Dar, să fim serioși, ea a ales viața aceasta, ea a vrut să fie o celebritate. Trebuie să privească și partea goală, și partea plină a paharului”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI