Poliţiştii din Vatra Dornei au confiscat două autovehicule, alcool de 140.000 de lei şi ţigări de contrabandă

Într-o acţiune coordonată pentru asigurarea siguranţei rutiere şi prevenirea activităţilor ilegale, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a desfăşurat, miercuri, filtre rutiere în zona urbană şi pe căile de comunicaţie adiacente.

Aflăm că, în timpul acestei operaţiuni, un echipaj de poliţie a oprit pentru control o autoutilitară pe DN 17, în comuna Poiana Stampei. Conducătorul auto, în vârstă de 53 de ani, din comuna Coteşti, judeţul Vrancea, avea permisul de conducere anulat şi „transporta ilegal cantităţi semnificative de alcool”.

În total, s-au confiscat 1.500 de litri de alcool etilic, evaluat la aproximativ 140.000 de lei. Autoutilitara, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost confiscată, iar conducătorul auto este cercetat penal, conform legii.

În cadrul aceleiaşi operaţiuni, poliţiştii şi inspectorii vamali au identificat şi confiscat un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, care transporta 58.760 de ţigări de contrabandă. Atât ţigările cât şi vehiculul au fost confiscate, iar conducătorul auto este supus aceloraşi proceduri legale. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI