Probota

Un bărbat a fost ucis de un tânăr, în timpul unui conflict

Un bărbat de 34 de ani, din Probota, a fost ucis, marţi seara, de un tânăr de 24 de ani, din localitate, în urma unui conflict spontan.

Potrivit datelor din anchetă, marţi, în jurul orei 23:55, Poliţia Oraşului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de un bărbat, de 24 ani, din oraşul Dolhasca, sat Probota, cu privire la faptul că l-a lovit din greşeală, la un picior, pe un bărbat de 34 de ani, iar acesta sângerează…

La locuinţa tânărului se afla victima întinsă la sol şi i se efectuau manevre de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul, de către echipajul medical.

Din primele investigaţii a rezultat că între cei doi ar fi existat un conflict spontan în jurul orei 20:00. Tânărul de 24 de ani, pentru a se apăra, ar fi utilizat un cuţit cu care l-a tăiat pe bărbat în zona picioarelor.

Tânărul susţine că, în jurul orei 23:30, l-a găsit pe bărbatul respectiv în apropierea locuinţei sale şi, având în vedere că sângera, l-a târât în interiorul locuinţei sale, de unde a apelat 112.

Agresorul a fost imobilizat de echipajul de poliţie ajuns la faţa locului, a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca activităţile de cercetare şi documentare să fie coordonate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI