Excursii virtuale la Hanul Domnesc

Muzeul Naţional al Bucovinei (MNB) anunţă că diversifică oferta de vizitare online a obiectivelor cultural- turistice pe care le administrează şi adaugă, la deja lansatele tururi de la Cetatea Sucevei şi Muzeul de Istorie, vizita online la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc.

„Tradiţionalul, obiceiurile, autenticul zonelor etnografice ale Sucevei îşi dau mâna cu noile tehnologii, la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc din Suceava şi oferă elevilor tururi ghidate, lecţii de muzeu interactive, o variantă plăcută de a vizita muzeul, până atunci când vremurile ne vor permite să ne aflăm aproape unii de alţii, faţă în faţă, în grup” arată MNB, într-un comunicat de presă.

Din moment ce situaţie epidemiologică nu permite redeschiderea obiectivului, MNB a lansat acest proiect educaţional, care permite elevilor să-l viziteze virtual. MNB subliniază că vizitele îmbină informaţiile cu discuţiile interactive, facilitând socializarea în grup, online (prin aplicaţia Zoom), între şcoală şi specialiştii muzeului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: