„Notre Dame de Paris”

Sâmbăta, 1 iunie, tot la Talcioc Cultural, s-a întâmplat un eveniment cultural. De la ora 21 a început proiecția muzicalului „Notre Dame de Paris”, bazat pe opera lui Victor Hugo, muzica de Riccardo Cocciante, versurile, Luc Plamondon.
 

Acest spectacol a fost pus în scenă, prima dată, la Paris, în septembrie 1998, și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare succes în primul an de la lansare. Au urmat apoi turnee prin Europa, America și Asia. Distribuția magnificului spectacol este: Hélène Ségara – Esméralda, Garou – Quasimodo, Daniel Lavoie – Frollo, Bruno Pelletier – Gringoire, Patrick Fiori – Phœbus, Luck Mervil – Clopin, Julie Zenatti – Fleur-de-Lys. Este o producție impresionantă și vizionarea ei pe ecranul gigant din Talcioc Cultural este o experiență foarte interesantă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: