oKilă peste tot

Aș fi vrut să fie păcăleală

Stăteam mai zilele trecute și cugetam așa, adânc, despre păcăleli și 1 aprilie. Ei bine, am ajuns la concluzia că până anul acesta, de când am deschis ochișorii minții, toate zilele au fost tot un 1 aprilie cu semnificația aferentă.
 

Și nu numai pentru mine. În dragoste, profesional, social, în absolut toate domeniile, o păcăleală perpetuă. Dar a venit și 1 aprilie 2013 (tocmai… 13). Cu scumpiri la tutun și bere, plus oficializarea coplății în spitale. Asta este simbolică și legală, că sfânta șpagă oricum o dai, iar medicamentele oricum ți le cumperi singur. Cred că sunteți în asentiment (era să scriu resentiment) cu mine. Tare bine ar fi fost ca guvernanții să fi păstrat tradiția și să ne facă o farsă de 1 aprilie. Dar ei, nu și nu. Au zis că dacă tot s-a vrut schimbare, apoi să fie în toate cele. Așa că în loc de glume și hohote de râs ne-au imprimat pe fețe un surâs amar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: