După ce Gheorghe Şoldan a câştigat preşedinţia CJ Suceava

Explozie de bucurie la PSD Suceava

Membrii PSD aflaţi, luni dimineaţa, în sediul Organizaţiei Judeţene PSD Suceava au sărbătorit câştigarea alegerilor de deputatul Gheorghe Şoldan, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Aceştia l-au aplaudat pe Gheorghe Şoldan şi au scandat mesajul de final al discursurilor de campanie electorală a candidatului PSD: „Ce fac fluturii în iunie? Zboară!”.

Unul dintre cei mai fericiţi de victorie a fost deputatul Eugen Bejinariu care l-a susţinut necondiţionat pe Şoldan, care este colegul său de bancă în Camera Deputaţilor.

Bejinariu a spus că îl aşteaptă pe Gheorghe Flutur la socialişti.

Gheorghe Şoldan şi-a anunţat victoria în alegeri şi a mulţumit electoratului pentru încrederea acordată.

Potrivit datelor oficiale ale momentului, după numărarea voturilor din 527 de secţii de votare din judeţ din 561, Gheorghe Flutur obţinuse 107.578 voturi, iar Gheorghe Şoldan, 114. 286 voturi. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI