Gheorghe Şoldan, la Câmpulung Moldovenesc:

Este esenţial să dezvoltăm întreaga zonă de munte a judeţului

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei întâlniri electorale de la Câmpulung Moldovenesc, că este esenţial să fie dezvoltată întreaga zonă de munte.

La Câmpulung Moldovenesc, la o întâlnire cu câmpulungenii şi cu candidatul PSD la funcţia de primar, Adrian Posa, într-o sală plină de localnici dornici de schimbare, Şoldan a subliniat importanţa unei noi viziuni în administraţia locală şi judeţeană.

„Este esenţial să dezvoltăm întreaga zonă montană a judeţului, iar Câmpulungul nu trebuie să rămână în urmă. Până când va deveni realitate trenuleţul lui Flutur, care trebuia să circule plin de turişti, din oră în oră, între Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, pe lângă variantele ocolitoare promise în fiecare campanie, şi până când fiecare locuitor va deschide fereastra şi va vedea autostrăzile de care vorbeşte de dimineaţa până seara actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, avem mult de muncă. Nu putem sta încă patru ani să tot arătăm pe hartă şi să explicăm ce mari şi frumoşi vom fi când Guvernul PSD va construi autostrăzi”, a spus Şoldan.

El a subliniat că aceste proiecte nu sunt responsabilitatea lui Flutur sau a lui Şoldan, ci a Ministerului Transporturilor, condus de cel mai performant ministru, Sorin Grindeanu.

„Dacă în ultimele mandate s-ar fi realizat ceva concret pentru judeţ, actualul preşedinte nu ar mai fi fost nevoit să se trezească în această campanie la cinci dimineaţa şi să meargă prin pieţe şi la întâlniri electorale până seara târziu, disperat că-l trimitem acasă”, a apreciat Şoldan.

El a spus că în ceea ce priveşte candidatul PSD la Câmpulung Moldovenesc, Adrian Posa, acesta este un inginer minier cu peste 27 de ani de experienţă şi un om dedicat comunităţii sale, iar programul său electoral se concentrează pe respectul pentru oameni prin servicii publice de calitate, sprijinirea antreprenorilor şi dezvoltarea economică, respect pentru tineri prin educaţie de calitate şi respect pentru sistemul medical.

În plus, Adrian Posa doreşte să înfiinţeze un birou de consultanţă gratuită pentru obţinerea de finanţări nerambursabile, oferind astfel sprijin oricărui agent economic sau locuitor care doreşte să acceseze fonduri europene.

Respectul pentru pacienţi şi sistemul medical este o altă prioritate pentru Adrian Posa, a spus Şoldan care a explicat că acest proiect vizează modernizarea, dotarea şi extinderea spitalului municipal, atragerea de noi medici specialişti şi susţinerea medicilor de familie.

„Adrian Posa are sprijinul meu şi al echipei PSD Suceava. Împreună vom transforma aceste proiecte în realităţi, iar în Câmpulung Moldovenesc oamenii vor vedea o schimbare reală. Pentru acest angajament avem nevoie de sprijinul câmpulungenilor pe 9 iunie. Este esenţial ca oamenii să înţeleagă importanţa votului pentru schimbare, atât la Primăria Câmpulung, cât şi la conducerea Consiliului Judeţean Suceava”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Şoldan. | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI