Locul de joacă din apropierea Bisericii Sf. Andrei este în plin proces de modernizare

 …iar un altul se amenajează la zona de agrement de pe malul Sucevei

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că locul de joacă din apropierea Bisericii Sf. Andrei din cartierul Burdujeni se modernizează, iar cei mici se vor bucura în curând de un spaţiu complet reamenajat pentru ei.

Locul de joacă are o suprafaţă de 690 mp, acoperită cu covor de tartan, iar pe lângă dotările aduse acestuia, se refac căile de acces, iluminatul şi se înlocuiesc băncile.

„Ne pregătim pentru 1 Iunie pentru că vine Ziua Copilului. Aici, în Burdujeni, lângă Biserica Sf. Andrei era un loc de joacă şi îl modernizăm. Vom face un loc de joacă mai mare astfel încât copiii din zonă să se bucure de el. În paralel construim şi un nou loc de joacă. Acesta va fi pe malul râului Suceava în zona de agrement şi alte zece locuri de joacă mai mici se fac în tot municipiul Suceava. Aşa cum am mai spus este foarte important ca tinerii să lase telefoanele, tabletele, să iasă la joacă şi să aibă locuri special amenajate aşa încât să se simtă bine. De la 1 Iunie vor avea astfel de locuri de joacă în municipiul Suceava. Nu ne oprim aici, continuăm” a declarat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI