Nicolae Ciucă:

La europarlamentare am decis să avem liste comune

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus, ieri, că PSD şi PNL vor avea o listă comună la alegerile europarlamentare. „La europarlamentare am decis să avem liste comune”, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. „Nu e vorba de a câştiga un partid sau altul un primar sau preşedinte de consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate”, spune Nicolae Ciucă, întrebat ce pierd PSD şi PNL pentru că vor candida pe listă comună la alegerile europarlamentare.

Întrebat dacă liderii coaliţiei au decis că alegerile prezidenţiale vor avea loc în luna septembrie, Ciucă a spus: „Una e să discutăm, alta e să luăm decizii”.

Totodată, el a fost întrebat ce s-a întâmplat între decizia de la Sinaia, Prin noi înşine, şi astăzi când s-a decis ca PNL să aibă listă comună cu PSD la europarlamentare. „Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii”.

Liderii coaliţiei au decis comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, iar lista comună PSD-PNL la europarlamentare urmând a fi deschisă de un independent. De asemenea, se ia în calcul şi ca alegerile prezidenţiale să fie devansate în luna septembrie.

Mai mult de 60% dintre români doresc comasare, spune vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, după şedinţa de ieri dimineaţă a coaliţiei de guvernare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI