Un băiat de 10 ani, din Burdujeni, care doreşte să fie poliţist, a fost sărbătorit special, cu tort, de poliţiştii suceveni şi o echipă SAS Suceava

Poliţiştii suceveni au făcut, sâmbătă, o surpriză unui elev de nota 10 din cartierul sucevean Burdujeni, care a împlinit 10 ani şi care îşi doreşte să fie poliţist.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu, Iannis Matei Dumitraşcu este un elev de nota 10, a cărui dorinţă este de a deveni poliţist.

El şi-a organizat, sâmbătă, ziua de naştere cu câţiva colegi şi învăţătoarea sa, iar părinţii au rugat poliţiştii să îi facă o surpriză… Pentru că un copil nu poate fi refuzat, mai mulţi poliţişti au venit să-l sărbătorească pe Iannis.

Comisar-şef Ionuţ Epureanu a spus că momentul s-a transformat însă într-o surpriză pentru toţi, inclusiv pentru poliţişti.

Astfel, în faţa blocului în care locuieşte Iannis şi unde poliţiştii au venit cu autospeciala Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) s-au adunat atât sărbătoritul, familia acestuia, învăţătoarea şi invitaţii, dar şi ceilalţi copii şi chiar adulţi din blocurile din zonă fiind hărmălaie, copii bucuroşi, exact atmosfera zilelor de naştere de altă dată când nu existau gadgeturi.

Partea cea mai bună a fost că părinţii sărbătoritului au mutat platourile cu prăjituri afară.

„Ca poliţişti ne-am simţit fericiţi pentru că am putut oferi micuţului un moment pe care şi-l dorea, dar în egală măsura că am recreat involuntar atmosfera simplistă, dar plină de entuziasm de altă dată: ziua de naştere din faţa blocului unde participă şi se bucura toată lumea” a concluzionat comisar-şef Ionuţ Epureanu. (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI