Harry şi Meghan Markle rup o altă legătură cu Marea Britanie

Harry şi Meghan Markle rup o altă legătură cu Marea Britanie. Cei doi au vândut casa pe care au primit-o de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, prinţesei Eugenie.

Harry şi Meghan Markle au vândut casa pe care o primiseră de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, prinţesei Eugenie, care s-a mutat acolo împreună cu soţul ei Jack Brooksbank.

Potrivit tabloidului Sun, citat de ANSA, mobila ducilor din Sussex a fost mutată noaptea, pentru a nu atrage atenţia.

Verişoara lui Harry, însărcinată în câteva luni, şi soţul ei au luat în stăpânire casa din Windsor în urmă cu două săptămâni. Casa e situată nu departe de castelul în care Regina şi Philip petrec lockdownul.

De altfel, Metro.co.uk dezvăluia detalii despre sumele cheltuite pentru restaurarea Frogmore Cottage, reşedinţa în care au stat Meghan Markle şi Harry. Conform tabloidului, ar fi fost cheltuite 2,4 milioane de lire sterline pentru reamenajarea reşedinţei, din sumele plătite de contribuabilii britanici. Ducii conveniseră cu restul familiei să restituie suma în momentul în care au renunţat la titlurile regale pentru a se muta în California.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: