Semnal

Salvaţi Biblioteca „Teodor Stefanelli” din Siret!

În anul centenarului Teodor Stefanelli, bunul prieten al lui Eminescu, edilii oraşului Siret au hotărât demolarea acestei adevărate bijuterii arhitectonice, unice în judeţ şi poate chiar în ţară, în vederea construirii unei noi clădiri, cu fonduri europene…

Acea nouă clădire ar putea fi construită pe unul din multele terenuri virane ale oraşului, iar această clădire-simbol a oraşului ar trebui consolidată şi păstrată, căci face parte din zestrea edilitară (tot mai redusă) a oraşului.

Oare vor urma vechiul hotel Annahof şi fostul sediu al BCR (alte unicate ale judeţului), lăsate în paragină?

Prof. SILVESTRU PÂNZARIU

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Gheorghe Gheorghiu says:

    Fostul sediu BCR a fost retrocedat si atat de buna legislatie avem in tara, incat, sta in paragina… Dar din cauza proprietarilor, care nu pot fi obligati sa mentina cladirile. Modificati legislatia in primul rand….

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: