Suceava

Cele 25 de noi autobuze electrice sunt în probe

> Ele vor intra pe trasee peste două săptămâni

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că toate cele 25 de noi autobuze electrice au intrat în perioada de probe şi că vor intra în trafic pe traseu în program regulat după două săptămâni.

 Harşovschi spune că în cele două săptămâni autobuzele vor fi testate în diferite condiţii, în sarcină cu călători şi fără, cu şi fără climatizare, în zonă de rampă şi de pantă, urmând ca la finalul perioadei să poată urma un traseu şi un program regulat.

„Odată cu noul parc auto, ce va avea un total de 62 de autobuze electrice, şi implementarea sistemului de e-ticketing, vom putea vorbi despre reduceri de costuri atât în cazul operatorului de Transport Public Local, cât şi pentru călători, care vor beneficia de reducerea preţului pentru bilet/abonament” a precizat Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: