Inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Mircea Popescu a demisionat din funcţie

> El a invocat motive personale

Inspectorul şcolar general adjunct, responsabil cu domeniul Curriculum şi Inspecţie Şcolară din cadrul ISJ Suceava, profesorul Mircea Popescu, şi-a înaintat demisia din această funcţie pe care a ocupat-o începând cu data de 11 februarie 2020.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, ne-a declarat că inspectorul şcolar general adjunct şi-a înaintat ieri demisia din funcţie invocând motive personale.

Reamintim că prof. Mircea Popescu a fost numit în funcţia de inspector şcolar general adjunct prin Ordinul MEC nr. 3214/ 11.02.2020, cu detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea unui concurs de ocupare a acestui post.

Mircea Popescu este profesor de fizică al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava; a fost şi director al acestui colegiu.

El a fost numit în această funcţie la aproape două săptămâni după demisia prof. Cristian Cuciurean din funcţia de inspector şcolar general adjunct. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: