Stadionul Areni

Zeci de câini au participat la expoziţia-concurs pentru promovarea Ciobănescului de Bucovina

Iubitorii de câini au putut participa duminică, pe stadionul Areni din Suceava, la o expoziţie chinologică organizată de Clubul Naţional Bucovina al Crescătorilor şi Proprietarilor de Câini de Rasă Ciobănesc Românesc de Bucovina, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.

Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, expoziţia-concurs pentru promovarea câinelui de rasă Ciobănesc Românesc de Bucovina s-a aflat la cea de-a 35-a ediţie şi a găzduit zeci de exemplare care demonstrează frumuseţea acestei rase.

El a menţionat că realizarea proiectului se datorează în primul rând dorinţei de promovare a Ciobănescului de Bucovina, un câine curajos, cu o personalitate puternică, loial familiei şi care face cinste zonei noastre.

„Felicitări câştigătorilor, succes în continuare şi sperăm să ne reîntâlnim într-o ediţie viitoare!” a transmis viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: