Asocierea Loial Impex şi ConBucovina va realiza autobaza diviziei electrice a TPL Suceava

Asocierea dintre firmele sucevene Loial Impex şi ConBucovina a câştigat licitaţia pentru realizarea autobazei diviziei electrice a TPL Suceava, a anunţat, miercuri, primarul Sucevei, Ion Lungu.

El a spus că realizarea acestui proiect de construcţie a clădirii autobazei face parte din proiectul integrat de modernizare a transportului public local din municipiu, finanţat cu fonduri europene.

La licitaţia organizată de municipalitate au fost depuse două oferte, una a asocierii Energosistem, SUCT şi Global Instal, toate trei fiind firme din Suceava, iar a doua a asocierii formate din Loial Impex şi ConBucovina, de asemenea firme din Suceava.

Primarul Ion Lungu a spus că licitaţia a fost câştigată de asocierea Loial Impex şi ConBucovina, cu suma de 15,265 de milioane de lei.

De la data semnării contractului, perioada de implementare a proiectului este de 16 luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: