Cursa Tarom spre Bucureşti de ieri dimineaţa a plecat cu o întârziere de 7 ore

> Deşi iniţial s-a dat vina pe ceaţa din Capitală, cauza a fost o verificare tehnică a aeronavei

 Cursa Tarom care trebuia să plece ieri dimineaţa spre Bucureşti la ora 5.30 a fost efectuată 7 ore mai târziu, la ora 12.18, după ce a ajuns pe aeroportul sucevean o altă aeronavă.

Pasagerii care veniseră dimineaţa pentru a zbura spre Bucureşti au fost informaţi de angajaţi ai societăţii de handling care operează pe aeroportul sucevean că zborul Tarom a fost amânat din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni şi că este posibil ca îmbarcarea pasagerilor să se facă între orele 8-8.30.

Ulterior, aceiaşi lucrători ai firmei de handling au informat că ceaţa din Capitală provoacă în continuare probleme traficului aerian şi că plecarea este reprogramată în jurul orei 10.15.

Potrivit unor surse Tarom, situaţia a fost generată atât de ceaţă, cât şi de o problemă de inspecţie tehnică a aeronavei aflate pe platforma aeroportului din Suceava.

Astfel, s-a decis ca o altă aeronavă să plece de la Suceava în jurul orei 12.

Pasagerii au fost informaţi prin staţie de reprezentanţii aeroportului sucevean în legătură cu ora prevăzută pentru decolare.

Astfel, o aeronavă cu tehnicieni a sosit în jurul orei 11.30 la Suceava, aceştia efectuând inspecţia tehnică, iar avionul a preluat pasagerii şi a plecat în cursă spre Bucureşti la ora 12.18.

 Mai mulţi pasageri au renunţat la călătorie, în condiţiile în care avioanele pe care urmau să le ia spre destinaţii externe plecaseră. În cursa de Bucureşti s-au aflat 31 de pasageri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: