La mai puţin de 24 de ore de când a declarat că va rămâne în continuare în ALDE, senatorul Ilie Niţă vrea să se înscrie în PSD

La mai puţin de 24 de ore de când a declarat că va sprijini în continuare ALDE şi că respinge zvonurile că ar migra în PSD, senatorul ALDE de Suceava, Ilie Niţă, vrea să se înscrie în PSD.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava urmează să se întrunească joi şi să discute primirea în partid a lui Ilie Niţă, potrivit unor surse politice.

Mai mult, Ilie Niţă, citat de ştiripesurse.ro declară că e dispus să rămână alături de PSD.

„Alături de PSD am constituit majorităţi în consilii locale comunale, orăşeneşti şi municipale şi am da peste cap foarte multe lucruri în această perioadă în care nu este cazul. Eu nu abdic, nu fug de responsabilităţi, nu fug de muncă şi sunt dispus la o înţelegere amiabilă cu cei de la PSD”, a spus senatorul Ilie Niţă, conform ştiripesurse.ro

Senatorul Ilie Niţă nu a mai răspuns, miercuri, apelurilor telefonice ale ziariştilor noştri.

Senatorul ALDE de Suceava, Ilie Niţă, a declarat, marţi, pentru News Bucovina, că decizia privind ieşirea ALDE de la guvernare a fost luată pentru binele ţării.

Întrebat cum comentează decizia ALDE de a trece în opoziţie, senatorul Niţă a spus că „sunt lucruri normale”.

„Când se ia o hotărâre noi trebuie să fim de acord pentru că este spre binele nostru, al românilor, a poporului şi a întregii ţări”, a declarat senatorul ALDE.

Întrebat dacă va părăsi ALDE, aşa cum se zvoneşte, Niţă a dezminţit şi a spus că rămâne în ALDE.

„Absolut. Este un partid care ne-a luat, ne-a sprijinit când a fost nevoie şi acum este normal să-l sprijinim tot la fel cum partidul ne-a sprijinit pe noi”, a spus Ilie Niţă deşi negociase deja transferul la PSD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: