Echipa Forestei Suceava din sezonul precedent se dezintegrează

 Deocamdată la stadionul „Areni” din Suceava este linişte şi pace, pentru că fotbalul este încă în vacanţă. Conducătorii grupării Foresta au făcut eforturi pentru a achita datoriile, lucru obligatoriu pentru a putea înscrie echipa în Liga a III-a.

În această situaţie de incertitudine şi relaş, fotbaliştii care au evoluat anul trecut pentru Foresta Suceava în eşalonul secund au început să-şi găsească de lucru prin altă parte. Astfel, fundaşul central Vlad Opriş a ajuns la UTA, în curtea „Bătrânei Doamne”, în vreme ce portarul Răzvan Began a fost înregimentat de nou promovata în Liga I FC Hermannstadt. Began se va bate pentru postul de titular cu Toma Niga, jucător crescut de LPS Suceava, care s-a făcut remarcat pe Areni, apărând poarta Rapidului. Goalkeeperul în vârstă de 20 de ani activează sub formă de împrumut la Sibiu, el aparţinând contractual de FCSB.

Alţi patru jucători ai Forestei – Vlad Stănescu, Andrei Cerlincă, Vasile Dănilă şi Cătălin Coroamă – au preferat să rămână mai aproape de casă, semnând cu Bucovina Rădăuţi, în vreme ce despre foarte tânărul Ruben Sumanariu se aude că ar avea oferte din Liga a II-a, de la UTA şi Aerostar Bacău.

În aceste condiţii, probabil că la începutul viitorului sezon competiţional se va apela din nou la o garnitură alcătuită din juniori şi, din nou, după vreo două-trei înfrângeri crunte, toată lumea se va trezi şi va încerca să dreagă busuiocul. Parcă am mai văzut acest film, nu? Odată şi odată trebuie formată o echipă suceveană trainică care să reziste peste timp!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: