Eminem alimentează zvonurile privind o relaţie cu Nicki Minaj

Rapperul american Eminem a alimentat zvonurile privind o posibilă relaţie cu artista de hip hop Nicki Minaj, relatează AFP. „Vreau să vă spun un lucru pe care nici măcar Niki nu-l ştie”, a declarat muzicianul în vârstă de 45 de ani la festivalul Governors Ball din New York, utilizând o formulă care nu a înlăturat totuşi ambiguităţile. „Suntem împreună”, a declarat el stârnind aplauze. „Este tot ceea ce aveam de spus. Mulţumesc că am putut să mă eliberez” de toate acestea, a precizat el.

Nicki Minaj, 35 de ani, una dintre artistele cele mai influente pe plan internaţional ale hip hop-ului, sugerase la rândul său luna trecută că este într-o relaţie cu Eminem, într-un vers al piesei „Big Bank” compusă cu rapperul YG. „Le-am spus că l-am întâlnit pe Slim Shady/ Bag the Em / Când va fi negru el va reveni”, declarase ea, folosind mai multe porecle ale rapperului alb. După ce un fan a întrebat-o pe Instagram dacă acest lucru înseamnă că formează un cuplu cu Eminem, ea a răspuns: „Da”.

Acest răspuns neaşteptat de sincer a suscitat discuţii pe reţelele de socializare, unii avansând ipoteza că cele două vedete vor să atragă atenţia asupra lor. Eminem a fost însă destul de evaziv pe această temă în timpul concertului său.

Eminem a suscitat de multe ori interesul presei privind viaţa sa personală agitată şi afirmaţiile sale destul de violente faţă de femei, încă de la primele sale hituri din 1990. El s-a căsătorit de două ori şi a divorţat de Kim Scott, pe care o cunoaşte din liceu.

La rândul ei, Nicki Minaj a anunţat anul trecut că a pus capăt unei relaţii de doi ani cu rapperul Meek Mill.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: