Ovidiu Doroftei a demisionat din Consiliul Local Suceava

> El urmează să preia funcţia de director al Poliţiei Locale Suceava > Fostul viceprimar Corneliu Vornicu revine în deliberativ

 Consilierul local PNL Ovidiu Doroftei a declarat, miercuri, că şi-a înaintat demisia din Consiliul Local Suceava. El ar urma să preia funcţia de director al Poliţiei Locale Suceava.

Funcţia de director al Poliţiei Locale Suceava este vacantă după ce fostul director, Viorel Horodenciuc, a ieşit la pensie. Conducerea este asigurată de un adjunct, respectiv Nicolae Maftei.

Doroftei ar urma să preia conducerea interimară a Poliţiei Locale Suceava până la organizarea unui concurs.

Pentru a putea prelua funcţia publică, Doroftei, care este consilier local din partea PNL, trebuie să renunţe la funcţia aleasă, motiv pentru care acesta a demisionat, miercuri, din Consiliul Local.

În locul său ar urma să fie validat consilier local următorul supleant, fostul viceprimar Corneliu Vornicu.

Ovidiu Doroftei a fost prefect al judeţului Suceava în anul 2008, iar în perioada 2012-2016 a fost viceprimar al municipiului din partea PNL. El a fost ales în 2016 consilier local al municipiului Suceava şi a îndeplinit şi atribuţii de administrator al oraşului Dolhasca. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Iarasi politcul! Lungu a tinut sa numesca un membru pnl! Cel care este ca comanda este o persoana adecvata postului! pacat.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: