Liderul PV Suceava, despre măsurile de fluidizare a traficului

Un favor pentru un mall, iar pentru restul, nimic

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţă, consideră că măsurile de fluidizare a traficului pe Calea Unirii din municipiul Suceava nu au avut succes, întrucât traficul este la fel de greoi, dar că a fost realizat „un favor pentru un mall”.

Acibotăriţă arată într-un comunicat de presă că verzii suceveni au observat că Primăria Suceava încearcă să mai decongestioneze traficul din municipiul Suceava.

„În zona din Burdujeni – Bazar unde sunt şi mallurile, s-au făcut unele intervenţii care, în opinia lor, sunt salvatoare, dar în realitate reprezintă un favor pentru un mall, iar pentru restul nimic, iar traficul este la fel de greoi ca şi înainte” arată Acibotăriţă.

El susţine că PV Suceava consideră că este vizibil că circulaţia se blochează în rondoul de vizavi de Bazar, unde este montată o literă imensă, ce ocupă mai bine de 60% din drum şi care gâtuie traficul.

„Aceasta ar trebui îndepărtată, iar din acel moment se va lărgi şi suprafaţa de circulaţie” consideră liderul PV Suceava.

Viceprimarul Lucian Harşovschi, care a implementat măsurile administraţiei locale de fluidizare a traficului pe Calea Unirii, declarase recent că rezultatele acestor măsuri vor fi reliefate într-un studiu de trafic ce urmează să fie elaborat în perioada următoare. El a spus că principala măsură pentru fluidizarea traficului este construcţia unui nou pod peste râul Suceava, iar, până atunci, autorităţile locale încearcă să găsească soluţii provizorii pentru deblocarea traficului în municipiu, în condiţiile în care numărul de autovehicule este în creştere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: